Mis gibi kokusuyla evi saran lezzet: Elmalı kurabiye tarifi – Son Dakika Gurme Haberleri

Bu hem pratik hem de lezzetli, iç harcı dolduran tarçınlı bir elma ve ağızda dağılmış yumuşak bir hamur. Kuyu, Kokusu ile evi çevreleyen bu lezzet nasıl yapılır? İşte, Ezilen elma kurabiye tarifi …
Apple Bisküvi Tarifi
Malzeme
Hamur için:
125 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
1 bardak yağ
1 bardak yoğurt
1 yumurta
1 bardak pudra şekeri
1 paket cam tozu
1 Paket Vanilin
Eşit derecede un (yaklaşık 3-3.5 su bardağı)
İç harç için:
3 rendelenmiş elma
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı tarçın
İsteğe bağlı olarak fındık (dövüldü)
BUGUN İÇİN:
Pudra şekeri
Elma bisküvilerinin hazırlanması
Rendelenmiş elmaları tavaya koyun.
Buzlanma şekerini üzerine ekleyin ve meyve suyu çekilene kadar orta ateşte kızartın.
Tarçın ve Ceviz'i içine ekleyin ve ocaktan almadan hemen önce karıştırın.
Soğutma için bir kenara koyun.
Derin bir kapta tereyağı, yağ, yoğurt, yumurta ve pudra şekerini alın.
Yavaş yavaş toz, vanilin ve un ekleyin ve yumuşak ama gıcırtılmamış bir hamuru yoğurun.
Hamurdan boyutta parçalar açın ve bir silindirle açın.
Küçük üçgeni veya yuvarlak kesin ve ortada hazırlanan elma harçından koyun.
İsterseniz, ay sandviç gibi bir silindir gibi sarabilirsiniz.
Önceden ısıtılmış bir fırında 180 ° C'de açık pembeye kadar pişirin (yaklaşık 20 dakika).
Fırından çıkan bisküvileri soğutduktan sonra pudra şekeri serpin.
Afiyet olsun!